Artikuj dhe këshilla

Vitaminat që punojnë japin rezultatet më të mira

Vitaminat që punojnë japin rezultatet më të mira

Vitaminat e gjalla janë disa herë më të fuqishëm nga vitaminat e zakonshme dhe japin rezultate më të miara sipas hulumtimet amerikane dhe të Evropës Perëndimore. Kompleksi unikal multivitamin që është përbër nga vitamina bioaktive dhe minerale në mjedis natyror shiten në Bullgari me emrin Live Vitamins.

Vitaminat e gjalla Live Vitamins janë me formulë të përmirësuar ku lëndet e dobishme janë të tutura paraprakisht në mjedis yndyror.  Kjo ruan vetit natyrore biologjike të vitaminave dhe të mineraleve të paprekura dhe përmirësojnë dukshëm përvetësimin e tyre në trupin. Falë kësaj Live Vitamins kanë një efikasitet shumë herë më të lartë dhe sigurojnë djsa herë rezultate më të mira nga të gjith vitaminat e tjera. Në krahësim shumë artikuj shkencor tregojnë se organizmi arrijë të përvetësojë vetëm 20-30 % nga përmbajtjes së vitminave të zakonshëm. Kjo sasi është e pamjaftueshme për të arritur rezultate të kënaqshme.

Përveç kësaj ndaj vetit e jashtëzakonshme të Live Vitamins duhet të shtohet teknologjia e patentuar të kapsulimit Licaps®, që lejon mbyllja e lëngjeve të freskëta dhe të papërpunuara në kapsula të forta prej xhelatinë. Kjo garanton se përbërësit në produktet nuk janë të përpunuara në mënyrë termike dhe kimike dhe nuk përmbajnë lënde të tjera shtesë – pa konservues, pa gluten, pa sheqer, pa OMGJ. Live Vitamins është një nga prduktet më të pastëra dhe më të sigurta.

Live Vitamins është kompleks nga vitamina, minerale dhe mikroelemente me rëndësi jetike që veprojnë për përforcimin e imunitetit dhe të shëndetit. Ai ndihmon për shëndetin e kockave dhe dhëmbave, sikurse dhe të flokëve, lëkurën dhe thonjtë. Mbështet shikimin dhe mbajtjen e sheqerit të gjakut dhe hemoglobina në kufijt normale. Kontribon për zvogëlimin e lodhjes së muskujve dhe këputja. Live Vitamins ndihmon në mënyrë aktive metabolizmin dhe lëndeve ushqyese në organizmin duke siguruar rritja normale e fëmijëve. Siguron mirëmbajtjen e funkcionimit normal të tiroides dhe trurit. Ka një efekt pozitiv mbi shëndetin seksual, sidomos tek burrat dhe tregon aktivitet antioksidant. Live Vitamins ndikon pozitivisht veprimin normal të sistemit kardiovaskular, nervor, endokrin dhe sistemit të tretjes.