Artikuj dhe këshilla

Mjekët: produktet natyrore punojnë

Dr. Ivan Stojnov zbriti kolesterolin me
Visilife Health

Mahnitja e vërtet midis mjekët është shkaktuar nga produkti i ri i natyrshëm omega-3 Visilife Health. Organizata profesionale e mjkëve mbeti me përshtypje të fortë nga efikasiteti i lartë të produktit në luftën me kolesteroli në rrugë të natyrshme.

Cilësit e produktit fituan besimin tek mjekët jo vetëm si specialistë por dhe si konsumatorë. U konstatua se shumica e tyre i shkruajnë jo vetëm në recetat e pacientëve por e marrin dhe për vetveten. I tillë është rasti me dr. Ivan Stojnov nga qyteti Zllatica që ka vendosur të përdor Visilife Health për normalizimin e kolesterolit. Ja çfarë tha ai:

Para 2-3 javë lexova për produktin Visilife Health. U intresova shumë si për një produkt natyror dhe vendosa ta provojë. Para se të fillojë ta pi vet bëra analizë për nivelin e kolesterolit dhe trigliceridet. Kolesteroli ishte në kufirin e sipërt të normës, kurse trigleceridet me një njësi mbi normën. Pressioni i glakut ishte 90/140.

Merrja produktin sipas skemës së përshkruar me mjaft dyshim dhe paragjykim se nuk do të ketë efekt. Prandaj akoma pas 20 ditëve të para bëra një analiz për kontroll të gjakut. Për çudi pashë se trguesit të kolesterolit dhe trigliceridet janë ndryshuar. Kjo më motivojë të vazhdojë të pi Visilife Health me dozën mbjatëse nga 1 kapsulë në ditë. Pas akoma 20 ditë bëra analizën e tretë – kolesteroli dhe trigliceridet tashmë ishin në normë. Akoma më përshtypëse ishte se dhe presioni i gjakut u normalizua  - tashti shkon nga 70/110 deri 80/120.

Aktualisht unë jamë me 1 kapsul në ditë dhe ndjehem në mënyrë të shkëlqyeshme. E rekomandoj atë të gjithave me probleme si të mijat. Madje mendoj të aplikoj Visilife Health dhe në praktikën time për të qenë në ndihmë të grave me sindromin paramenstrual.