Artikuj dhe këshilla

A dini ç’është sinergjia?

Formula fitimprurëse për humbje e peshës është
1 + 1 = 3

Tani është në modë të flitet për një qasje sinergjitik në drejtim të zgjidhja e një problemi ose të një tjetri. A jeni u pyetur se ç’do të thotë kjo?

Sinergjia do të thotë veprim i përbashkët të disa gjërave sikurse efekti përfundimtar nga veprimi i përbashkët është më i madh në krahasim me çdo një gjë veç e veç. Ose formula fitimprurëse është 1 + 1 = 3.

Po ashtu formulë fitimprurëse përdoren dhe nga Vitaslim në përpunimin e tre produkteve për humbje peshë Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE dhe Vitaslim FITNESS. Do të thoni: “Po, ore, po!”. Po, me të vërtet është kështu. Të tre produktet sigurojnë qasje e kombinuar për arritjen e objektivit. Ata garantojnë veprim maksimal të “tre faktorëve kryesor” duke punuar për zgjidhjen e problemit në 360°.

Cilat janë të tre drejtimet? Kjo është ushqimi, djegia e yndyrnave dhe formimi i trupit. Vitaslim LIGHT rregullon ushqimin dhe kalorit me të cilën kalorit e pranuara gjatë ditës janë më pak se të djegurit. Vitaslim LINE përmirëson metabolizmin dhe forcon djegien e yndyrnave sidomos në zonat problematike dhe lufton në mënyrë efektive celulitin. Vitaslim FITNESS përmban ultra i pastëri L-carnitine dhe siguron një trup i derdhur dhe i formuar mirë. Kombinimi nga të tre produktet me siguri punojnë për efekt maksimal në dobësimin në peshë dhe për arritjen e një trup të shtrënguar.

Mos mendoni se kombinimi i tre produkteve është e detyrueshme. Jo, nuk është! Kusht i detyrueshëm që është i nevojshëm për arritjen e rezultateve cilësore, me çdo nga ata në veçanti është zgjedhja e duhur të produktit përkatës. Zgjedhja duhet të përputhet me jetën e përditëshme – të ushqyerit dhe lëvizja dhe me veprimin e produktit. Nëse preferoni efektit sinaergjik është e rëndësishme të dini se produktet nuk rradhiten një pas një por kombinohen.