Artikuj dhe këshilla

Rënia e flokëve ndalohet nga lëkura

Rënia e flokëve varet nga shëndeti i lëkurës

Rënia e flokëve ndikohet nga mirëmbajtja dhe shëndeti i lëkurës, tregojnë studimet. Rezulton se sa më e ushqyer dhe e hidratuar është lëkura, aq më të forta janë rrënjat e flokëve, po ashtu dhe thonjtë.

Nga çfarë nevojiten lëkura dhe flokët?

Kujdesi më i lehtë dhe i natyrshëm është sigurimin e lëndëve të dobishme në trupin. Jashtëzakonisht efektive janë vajrat e ndryshme bimore që sigurojnë kujdesi tërësor natyror për hidratimin e lëkurës dhe për forcimin e rrënjëve të flokëve.

Sigurisht jo në vendin e fundit janë dhe vitaminat A, E dhe D3 që kujdesen për veprimin e të gjithnjohurit proteine kalogjen dhe keratin – njësit themelore strukturore të flokëve, lëkurës dje thonjtë.

Si mund t’i furnizojmë këto lënde sot?

Sot, ndryshe nga e kaluara, ushqimi është burim i pamjaftueshëm të këtyre substancave të vlefshme natyrore. Gama më e plot të vajrave  vegjetale, antioksidant dhe të njohurit koenzim të rinis - Q10, që siguron forcën dhe rritja e flokëve dhe kontribon për zvogëlimin e zbokthit dhe rënia, është produkti unikal Vitaslim BEAUTY. Ai forconë thonjtë dhe jep pamje e freskët dhe e shëndosh të lëkurës. Veçanarisht i vlefshëm është se të gjitha lëndet e dobishme janë në formë të lëngshme – që siguron rezultate më të shpejta dhe efikasitet më i madh. Është prodhuar me një teknologji e patentuar të kapsulimit Licaps® që garanton se të gjitha përbërsit janë 100% të freskëta dhe të pastëra.