Artikuj dhe këshilla

Ulin kolesteroli pa ilaçe

Plakat e kolesterolit mbyllin enët e gjakut dhe mund
të shkaktojnë probleme serioze shëndetësore.

Kolesteroli mund të optimizohet dhe pa ilaçe konfirmuan hulumtime të rëndësishme klinike të kryera në Gjermani. Rezultatet tregojnë se mjeti më efektiv i natyrshëm për optimizimin e niveleve të kolesterolit dhe trigliceridet është vaji nga karkalecat (kril) antarktik të nxjerra nga thellësi e madhe.

Vaji unikal Krill Oil i njohur tek ne si Visilife Health është produkti omega-3, më i fuqishëmi dhe ekologjikisht i pastër. Ai ul nivelet e kolesterolit të “keq” dhe rrit nivelin e të “mirit” 7 herë më efikas nga vaji i peshkut, bile në sasira paprecente të ulëta ditore, tregon akoma hulumtimi. Defakto veprimi i 1 kapsulë Visilife Health barazohet me 12 kapsula vaj peshku + 3 kapsula koenzim Q10 + 10 kapsula fosfolipid. Plus i jashtëzakonshëm të produktit është formula e tij të natyrshme ku omega-3 acide yndyrore janë po në të njejtën formë si tek qelizat e trupit. Kjo siguron rezorbimin e plotë dhe rezultate të përshpejtuara.

Visilife Health përmirëson veprimi i sistemit kardiovaskular duke penguar mpiksjen e gjakut (tromb), ndihmon frekuenca normale e zemrës dhe përmirëson funksionimi i enëve të gjakut. Ai shfaqet dhe si një antoksidant të fuqishëm – 48 herë më i fuqishëm se vaji i peshkut dhe 34 herë më i fortë se koenzima Q10. I sprovuar për shkak të sasirave të mëdha antioksidant natyror – antioksidan me efikasitet të lartë që vonon plakjen.

Përveç cilësia e produktit, përparësi është dhe teknologjia unikale e kapsulimit Licaps® që lejon përdorimin e ekstrakteve të lëngët në kapsula të forta prej xhelatinë pa përpunim termik. Kjo është me rëndësi të veçant tek produktet me origjin detare sepse eliminojnë tërësisht mundësin për oksidimin e përmbajtjes së tyre. Në sajë të Licaps® teknologjisë Visilife Health vepron me intenzitet akoma më të madh dhe nuk ka erë dhe shije të pakëndshme.