Artikuj dhe këshilla

Cili është L-carnitine më i pastri në botë?

Vitaslim FITNESS përmban ultra i pastëri
L-carnitin Carnipure nga Lonza

Formimi i trupit të shtrënguar dhe i derdhur tashmë është më lehtë në sajë të L- carnitine i ri dhe ultra i pastër. Produkti me cilësi shumë e lartë është pjesë nga marka e njohur Vitaslim. Ai është prodhuar nga “Kapsugel”, Francë me L-carnitine të liderit në këtë fushë – firma zvicerane Lonza, për “Vitaslim Bullgari” dhe shitet me emrin Vitaslim FITNESS.

Vitaslim FITNESS është 100% i pastër, i lëngshëm, funkcionalisht aktiv L-carnitine për arritjen e një trup të shtrënguar dhe të formuar. Ai siguron reduktimin më i shpejtë dhe më efektiv të peshës së trupit, duke stimuluar djegia e yndyrnave dhe lehtëson prodhimi i energjisë nga ato. Njëkohësisht L- carnitine ndihmon nxerja e toksinave si rezultat i gjegies. Vitaslim FITNESS rrit qëndrueshmërinë dhe zvogëlon ndjenjën e këputjes dhe e lodhjes në sport dhe ngarkesa të tjera fizike. Ai përshpejton rimëkëmbjen e muskujve pas ushtrimeve dhe favorizon aktivitetin e muskujve dhe pamjen atletike.

Është sprovuar se L- carnitine përvetësohet më lehtë dhe në mënyrë më efektive nga organizmi kurë është në formë të lëngshme. L- carnitine i thjeshtë, i lëngshëm nëse është lënë i hapur në kontakt me ambientin e jashtëm oksidohet shpejtë dhe pas 3-4 ditë humb vetit e tij. Unikalia e Vitaslim FITNESS është se L-carnitine i lëngshëm është i futur në kapsulë prej xhelatinë Licaps®, teknologjikisht e përsosur dhe hermetikisht e mbyllur. Në saj të kësaj ai nuk oksidohet dhe çdo dozë është me veti maksimalisht të ruajtura deri në përvetësimin e tij nga organizmi.

Dhe jo në vend të fundit L-carnitine në Vitaslim FITNESS nuk është nxjerr nga mishi dhe është plotësisht i përshtatshëm për vegjetarian. Vitaslim FITNESS mund të kombinohet me sukses me të gjitha produktet e tjera të serisë Vitaslim për arritjen e një rezultat maksimal.