Artikuj dhe këshilla

Pse plakemi?

Antioksidantët asgjësojnë radikalet e lira dhe
përmirësojnë gjëndjen e qelizave

A mund të ndalojmë plakjen? Pyetje që intereson miliona njerëz në botë, ka një përgjigje shkencore.

Si plakemi?

Shkaku kryesor për plakja janë radikalet e lira që shfaqen në organizmin në rast stresi, ushqimi i keq dhe ngarkesa e tepërt fizike. Ata dëmtojnë qelizat në organizmin dhe zvogëlon aftësit e tyre për rigjenerim. Si rrjedhim përkeqësohet veprimtarinë e proteinave keratin dhe kalogjen nga e cila lëkura zbehet, shfaqen rrudhat kurse flokët dhe thonjtë humbin shkëlqimin e tyre.

Çfarë mund të bëjmë?

Mjeti më efektiv për të mbajtur një pamje rinore dhe të freskët për një kohë të gjatë është pranimi i antioksidantëve, zbulojnë shkencëtarët. Antioksindantët kapin dhe asgjësojnë radikalet e lira duke mbrijtur qelizat nga dëmtim dhe ruajnë funkcionet e tyre reproduktive. Qelizat e shëndetshme nga ana e tyre janë çelësin në drejtim të ruajtjes së pamjes së jashtme më rinore për kohë të gjatë.

Tashmë nuk është sekret se antioksidanti më i fuqishëm është omega-3, produkti Visilife Health i nxjerr nga kril antarktrik i pastër ekologjikisht. Në saj të formulës së tij natyrore që përfshin doza të larta antioksidant – antioksidant shumë efektivë natyror, vitimin A, vitamin D dhe vitamin E, Visilife Health ka 34 herë veprim më i fortë antioksidant nga koenzm Q10, 48 herë më i fortë nga vaji i peshkut.

Kombinimi i tij me Vitaslim BEAUTY – kompleks unikal prej vajrave bimore, vitamina dhe antioksidant që rikthen butësin dhe shkëlqimin e flokëve, forcon thonjtë dhe e bën lëkurën e butë si mëndafsh dhe është mënyrë efektive për mirëmbajtjen e pamjes së freskët të jashtme. Vitaslim BEAUTY rikthen pamjen e mirë të flokëve të dobësuara, lëkurës problematike dhe të thonjve të dëmtuara, duke i ushqyer nga brenda. Ai ndihmon në zvogëlimin e zbokthit dhe rrënia e flokëve, zotëron mbi dëmtimet e tërësisë së thonjve, stimulon rritjen e tyre dhe duke e mbajtur elastike lëkurën.