Artikuj dhe këshilla

Teknologjia e re i jep fund dietave

Gjatë festave njerëzit kanë prirje për të ngrën tepër

Për të qenë të tërheqshme burrat dhe grat e kohës më shpesh nënshtrohen në dieta dhe uri të ashpëra. Nuk vonohen dhe ulcerat e dhëmbshme dhe diskomforti në stomak

Ula e peshës tashmë është e mundshme në mënyrë të shëndetshme

Si? Kompania franceze “Kapsudel” përpunoi teknologjia  unikale e aplikuar në prodhimin e produkteve nutrikozmetike për ulje e peshës, për përforcimin e shëndetit dhe për mirëmbajtjen e pamjes së jashtme e shkëlqueshme, që mbron organizmin. Ajo garanton katër gjërat më të rëndësishme për shëndetin e konsumatorëve – natyrshmërin e përbërësve, veprim i shpejtë, efikasiteti i lartë dhe siguri për cilësinë e produktit të ofruar.

Sekreti i teknologjisë Licaps® është në mbyllja e lëndeve të lëngshme natyrore në kapsula të forta prej xhelatinë pa asnjë përpunim termik dhe kimik. Kjo garanton se brenda e gjitha është maksimalisht e ruajtur me cilësit e tij biologjike, 100% të freskëta, të pastra, të parrezikshme dhe nuk përmbajnë OMGJ. Përbërësit e lëngshën janë sprovuar se përvetësohen në herë më lehtë nga organizmi dhe japin rezultata shumë më të shpejta. Më e rëndësishme megjihëatë është se kapsulat Licaps® nuk ngacmojnë trakti i stomakut dhe zorrëve, ndryshe nga ata që kanë pasuar përpunim kimik.

Lajmi i mirë

Dhe në Bullgari tashmë ofrohen produktet të prodhuara nga “Kapsugel”, sipas teknologjisë së patentuar Licaps®. Prodhimet më të njohura janë prodhuar për “Vitaslim” dhe ofrohen në serinë Vitaslim. Të gjithat njohin mirë të tre ekspertët në dobësimin e peshës Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE и Vitaslim FITNESS që punojnë në tre drejtimet më të rëndësishmet: kontrolli mbi ushqimin, përmirësimi i metabolizmit dhe djegia e yndyrnave. Me teknologji unikale është prodhuar dhe produkti që ka marrë çmimin “Produkti më i mirë për vitin 2010” - Vitaslim HEALTH, sikurse dhe eksperti në përtëritjen dhe rimkëmbjen e flokëve të dëmtuara dhe të dobësuara, lëkurën dhe thonjtë Vitaslim BEAUTY.

Karakterestikat kryesore të teknologjisë Licaps

NATYRSHMËRIN

Teknologjia Licaps® garanton se e gjitha që është brenda është me cilësi të ruajtura biologjike, 100% të freskëta, të pastra, të parezikshme dhe nuk përmbajnë OMGJ. Në Licaps® nuk aplikohen tretës dhe konservues, kurse substancat e përdorura si shtes janë shumë më pak nga ato në tabletat prej pluhur. Kapsulat bosh janë të prodhuara nga xhelatinë peshku me cilësi të lartë dhe nuk ka shije dhe erë.

VEPRIM I SHPEJTË & EFIKASITET

Përbërisët e lëngshëm Licaps® është provuar se përvetësohen 3 herë më shpejt dhe më lehtë nga tabletat dhe plotë 2 hetë më shpejt mga kapsulat e thijeshta me përmbajtje pluhur. Është për kureshtje se Licaps® përvetësohet më shpejt dhe nga kapsulat e buta prej xhelatinë, madje me 32% më mirë. Absorbimi i më shpejt siguron një veprim në herë më efikas dhe jep rezultate më të mira. Më e rëndësishmja megjithatë është se produktet me kapsulat Licaps® nuk ngacmojnë stomakun si për shembull produktet e tjera që kanë kaluar përpunime të ndryshme kimike.

SIGURI & CILËSI

Licaps® janë kapsula cilësore dhe të sigurta, të prodhuara me teknologji të patentuar. Ato mund të bëhen vetëm në kompanin franceze “Kapsugel”. Mbyllja e tyre në vkuum jep siguri klientit se përmbajtja që do të gjeni brenda është kjo që është inkorporuar në fabrikë. Kapsulat nuk munt të hapen dhe mbyllen shumë herë dhe zëvrndësimi i përmbajtjes është e pamundur. Nga ana tjetër komponentet e përdorura janë mbrojtur nga oksidimi dhe lagien dhe cilësia e produktit është e garantuar kurse konsumatori është mbrojtur dhe gjithmonë ka një produkt i freskët, i pastër, i ligjshëm dhe i parrezikshëm.