Fillimi / Certifikata

Certifikata

Të gjitha produktet nga Vitaslim janë prodhuar nga Capsugel, Francë dhe kanë certifikat origjine dhe GMP certifikat (Praktika të mira prodhimi). Ata vërtetojnë se çdo nga produktet i përgjigjet kërkesave evropiane për shtesë ushqimore e sigurt.

 

Vitaslim LIGHT

 

Vitaslim LINE

 

Vitaslim FITNESS

 

Vitaslim BEAUTY

   

Vitaslim LADY

 

Visilife Health


Live Vitamins