Fillimi / Shëndeti / Kolesteroli

Kolesterol mbi normat dhe trigleciride

Visilife Health

Visilife Health

Kombinim për efekt maksimal

Në rastë kolisterol i lartë i shoqeruar me peshë mbi normën

Vitaslim LIGHT

Vitaslim LIGHT

Presion i gjakut i lartë

Visilife Health

Visilife Health

Të gjitha produktet e Vitaslimit mund të kombinohen midis tyreve
Kombinimet e rekomanduara janë me efektë të përforcuar të dobishëm

Artikuj dhe këshilla