Fillimi / Kontaktet

Kontaktet

Zyra kryesore
Vitaslim SHPK
Qyt. Sofje 1113, Bullgari
bul. “Shipçenski prohod” №18
Qendra Galaxy Trade, kati 8, zyra 802
E-mail: vitaslimbg@gmail.com

Për më shumë informacion dhe pyetje mund të na shkruani: