Mendimi i specialistit

Masterja Vanja Alleksandrova,
Mjekësi Lindore

Dobësohem me kënaqësi

Peshëhumbja e kileve tashmë është kënaqësi me Vitaslim LINE. Produkti u bë pjesë nga një program i tërësishëm për dobësim nga pesha i përpiluar nga masterja Vanja Alleksandrova – mjeke për Mjekësin e Lindjes, me praktikë 20 vjeçare në luftën me peshën e jashtë normës. Tani ajo vendosi të tregoj pse Vitaslim LINE është bërë në një partner më i mirë në heqjen e kilogramëve të tepërta.

Për të qenë efikas dobësimi duhet të bëhet me kënaqësi dhe të mos çojë në shterje të organizmit. Në fillim çdo dobësim fillon me shtypjen e oreksit dhe nga praktika e di se nëse një njeri ka një përdetëshmëri e tensionuar pikërisht ky hap është shumë i vështirë për ai, por jo me Vitaslim LINE. Ky produkt siguron komoditet dhe qetësi gjatë reduktimin e peshës. Duke e pranuar sipas udhëzimeve njeriu nuk duhet të ndihet i tensionuar dhe i shqetësuar dhe nuk nuk do të ketë i ashtuquajturit “uri ujku”, përkundrëzi ka ndjenja për një lehtësi në kalimin nga një gjendje në një tjetër. Përparësia e dytë të produktit është se ai vepron në rritjen e vitalitetin. Unë si specialiste në terapinë me gjilpëra them se në problematikën e energjisë flasim për dhënja e energjisë (tonos) dhe heqja e energjis (sideros). Kur njeriu është i urishëm, sa e shëruese të jetë kjo, ai kalon në stadin e heqes së energjisë. Pikërisht për kjo njeriu fillon të ndjehet i këputur, pa vitalitet, pa fuqi dhe gjallëri dhe ai nuk mund të punojë dhe të jetojë me vlerë të plotë. Gjithë kjo e fut në një gjendje të diskomfortit dhe prandaj ne specialistët kërkojmë forma më të lehta për dobësim, që të jenë të këndshme dhe në të njejtën kohë më efikase. Përparësia e tretë e Vitaslim LINE është se duke dhënë një gjallëri ky produkt nxit ecja e të gjithave merediane energjetike që siguron një vizion i mirë në drejtim të cilit ne të gjithë përpiqemi të shkojmë. Për të gjithë kjo unë vendosa se ky është aleati tim në luftën me kilogramët e tepërta.

Të gjithë duhet të kuptojmë se nuk ka ndonjë produkt magjik që të dobëson duke qendruar ulur në divan duke parë televizorin. Me Vitaslim LINE mund të rregullohet metabolizmin të përforcohet energjin, të nënshtrohet i astuquajturit “uri të ujkut” dhe  të sigurorohet vitalitet, por rezultate më të mira arrihen kur ai kombinohet me sport, gjimnastikë, lëvizje të tjera, pirja e më shumë ujë dhe reduktimi i ushqimit. Nuk mund të dobësoheni nga sot për nesër, as për dhjetë ditë. Ky proces është i gjatë. Tek ai duhet këmbëngulje dhe prandaj Vitaslim LINE duhet pranuar të paktën tre muaj, me nga tre herë në ditë si është sipas udhëzimeve. Sot njerëzit duanë të dobësohen, të duken mirë, por pa uri dhe të mos ndihen të këputur. E gjitha kjo mund të arrihet me ndihmën e Vitaslim LINE, si pjesë e një programit të tërë.

Kilogramët e tepërta janë një problem serioz dhe prandaj unë përpilova programe për dobësimin, që të jenë e arritshme për të gjitha, që duan të rregullojnë peshën në mënyrë të shëndetshme. Mjekësia Lindire bazohet mbi energjin. Ajo ndikon mbi meridianet e energisë. Nëse ka ngecje, mungesë ose tepricë energjisë atëhere me siguri do të keni probleme në ndonjë pjesë të trupit dhe me vështirësi do të përballoheni me barkun e madh ose celuliti pa e siguruar kalueshmërin për energjinë. Në themelin e programeve të përpunuara nga mua rri diagnostikën e irisit që e bëjë unë. Me atë dhe me ndihmën e metodeve të tjera unë vrifikoj cili organ të trupit të një njeriu energjia është e mangut ose e tepërt. Pas kësaj aplikoj dhe metoda kurim individual me gjilpëra në saj të cilave kthej bilancin në organizmin. Gjithëmonë kam kërkuar të inkorpuroj në këto programe dhe produkt me cilësi të lartë, që të ndihmojë kalimin nëpër fazat e dobësimit dhe e gjeta - Vitaslim LINE. Tani ai është pjesë e pandarë nga gjithë procesin e reduktimit të kilogramëve, që përfshijnë diagnostikë dhe kurimi i problemit që ka shkaktuar pesha mbi normën. Kur e kuptoj shkakun  problemit dhe filloj ta mjekoj rekomandoj pikërosht ky produkt. Ai siguron më shumë energji organizmit, rrit metabolizmin, duke siguruar në këtë mënyrë heqja e kilogramëve gradualisht pa rrezik nga yo-yo efekt. Në saj të këtij programimi që përpilojë garantoj dobësimin me rezultat të afatgjatë. Ata janë të drejtuara ndaj përballimin dhe kurimin e problemit që ka çuar në shëndoshjen dhe në paralet. Pranimi i Vitaslim LINE e bëjnë heqja e kiligramëve një kënaqësi. Ky produkt është më i miri  dhe për çastin në tregun bullgar nuk ka tjetër me garanci kaq të larta për cilësi, për shkak se ai prodhohet nga kompania që është lider në fushën e farmacisë. Produktet e tjera kanë një veprim pjesor. Shumë nga ata janë të prëpunuara në bazë të bimave mjekësore por nuk janë përpunuara nën formën e ekstrakteve të lëngashme si Vitaslim LINE, që i siguron efekasitet i lartë. Çdonjeri që ka vendosur ta provojë duhet të di se për arritjen e rezultateve të mira është mirë të merren në kombinim me ndonjë aktivitet fizik.

Për kontakte: masterja Vanja Alleksandrova - www.veritas-bg.com