Mendimi i specialistit

Dr. Makgarita Vitkina,
dietologe-endokrinologe

Rezultat më i mirë me më pak mundim

Ky është L-karnitini më i pastër për arritjen e një trupit të shtrënguar dhe i formuar mirë. Produkti Vitaslim FITNESS që përmban 100% L- karnitin i pastër të lëngshëm CarnipureTM nga Lonza, Zvicra dhe ka një efikasitet i lartë në kontrollimin e peshës së trupit për një periudhë afatghatë, përshpejton djegien e yndyrnave, ul nivelet e lipideve në gjakun dhe largon lodhjen. Nga ana tjetër Vitaslim FITNESS rrit aftësit pune të muskujve dhe forcon vitalitetin e tyre. Në lidhje me këtë zemra – muskuli më i rëndësishëm me prodhimtërin më të lartë dhe të vazhdueshme merr rreth 70% nga energjia e acideve yndyrore. Kyjo e bën L-karnitini në Vitaslim FITNESS një element i rëndësishëm ushqimor për sigurimin e energjisë për zemrën.

Mundësia e trupit të prodhojë L-karnitin ulet me rritjen e moshës. Për shkak të kësaj Vitaslim FITNESS është jashtëzakonisht i dobishëm për mirëmbajtjen e shëndetit, vitalitetin dhe forcën tek njerëzit e moshuar.

Është sprovuar se L-karnitini rezorbohet më lehtë dhe më me efikasitet tek organizmi kur është në formë të lëngshme. L-karnitini i thjesht nëse mbetet pas hapjes në kontakt me ambienti i jashtëm oksidohet shpejt dhe brenda 3-4 ditëve mbetet joaktiv. Unikja e Vitaslim FITNESS është se L-karnitini i lëngshme në përmbajtjen e kapsulës prej xhelatinë e prodhuar me një teknologji e lartë të Licaps® me flluskë azoti. Në saj të kësaj çdo dozë që është brenda kapsulës hermetike Licaps® nuk oksidohet dhe ruan në shkallë maksimale aktivitetin e L-karnitinit deri rezorbimin e tij.

Vitaslim FITNESS është një produkt plotësisht i parrezikshëm që gdhent një trup i formuar mirë dhe ndihmon për ruajtjen e rezultateve për një periudhë të gjatë. Rekomandohet para të gjithash për njerëz që janë me aktivitet të lartë fizik, që dëshirojnë të kenë trup të shtrënguar dhe i formuar mirë pa yndyrna të tepërta. Vitaslim FITNESS garanton arritjen e rezultateve më të mira me më pak mundim. Ai është një alternativë e sukseshme për njerëz që vuajnë nga sëmundje kardiovaskulare. Me qenë se ata janë me kapacitet i kufizuar fizik, produkti ndihmon për punën më e mirë të zemrës.

Vitaslim FITNESS duhet të merret në mëngjes dhe në drekë ose në pasditen e herët. Nuk rekomandohet të merret në mbrëmje ose para shtrirjes në gjum. Vitaslim FITNESS është lëndë e parezikshme dhe mund të meret një kohë të gjatë – muaj dhe madje vite pa efekte anësore. L-karnitini trtet në ujë dhe si vitaminat sasirat e tepërta eliminohen nga veshkat.

Vitaslim FITNESS me sukses mund të kombinohet me produktet e tjera të Vitaslim. Një kombinim jashtëzakonisht i mirë për reduktimin efikas dhe i qëndrueshëm të peshës është Vitaslim FITNESS me Vitaslim LIGHT dhe Vitaslim LINE.