Mendimi i specialistit

Dr. Anastas Stojkov, kardiolog-internist

Visilife Health punon më mirë

Visilife Health është produkt jashtëzakonisht i pastër që përmban 100% Krill Oil (KO, vaj nga krill). Ai është burim i pasur të substancave të shumta të dobishme, si omega-3 acide yndyrore poli të pangopura, vitamina A, vitamina D, vitamina E, antioksidues etj. Për shkak pikërisht të këtyre substancave është efikasiteti i lartë të Visilife Health. Ai shfqet si një antioksidues – 48 herë më i fuqishëm se vaji i peshkut dhe 34 herë më i fuqishëm se koenzim Q10. Visilife Health ka një efekt të theksuar antiinflamator tek dhimbjet e kyçeve dhe artriti reumatoid, ul dukshëm niveli i LDL kolesteroli (“i keq”) – me 32% në aplikim të vetëm dhe rrit HDL kolesteroli (“i mirë”) – me 44%. Produkti ka një ndikim pozitiv në drejtim të uljes së nivelit të sheqerit të gjakut dhe përmirëson funkcionimi i sistemit qendror nervor – rrit aftësit e përqëndrit, funkcionet e të menduarit. Visilife Health është veçanarisht i dobishëm për gratë në ashtuquajturin sindrom paramenstrual.

Unikja e produktit është në saj të faktit se omega-3, acide yndyrore poli të pangopura janë në të njejtën formë si në qelizat e organizmit – janë të lidhura nën formën e fosfolipideve. Kjo siguron rezorbim maksimal dhe efekt i përshpejtuar. Për krahasim, omega-3 acidet yndyrore në vajin e peshkut janë nën formën e triglicerideve që i bën me rreth 50% më pak efikase.

Visilife Health i pranuar në doza prej 1-2 grama (2-4 kapsula) në ditë për 14 ditët e para dhe një pranim në vazhdim prej 0,5 grama (1 kapsulë) në ditë mbron enët e gjakut nga ndryshime aterosklerotike, sikurse në këtë mënyrë shërben për profilaksi të sëmundjeve kardiovaskulare dhe cerebrovaskulare. Nëpërmjet efekti i tij antioksidues Visilife Health ngadëlson plakia e qelizave. Ai është shumë i përshtatshëm për njerëz me kolesterol i lartë, presion i gjakut të lartë, me diabet, duhanpirësit dhe persona me trashigemëri me tendencë në sëmumdje kardiovaskulare dhe cerebrovaskulare.

Përveç cilësive të shkëlqyera të produktit është unike teknologji për kapsulim Licaps® që lejon përdorimi i ekstraktave të lëngshme në kapsula të forta prej xhelatinë pa përpunim termik. Kjo është veçanarishtë e rëndësishme për produktet me origjin detare sepse kështu eliminohet plotësisht mundësit për oksidimin e përmbajtjes së tyre. Në saj të Licaps® teknologjisë Visilife Health nuk ka erë dhe shije të pakëndshme si për shembull vaji i peshkut.

Rekomandoj Visilife Health si për njerëzit me bilancë të çregulluar të yndyrnave në organizmin dhe të atyreve që vuajnë nga sëmundje kardiovaskulare dhe cerebrovaskulare, ashtu dhe për njezëz që janë nën stres të madh fizik dhe emocional dhe që vuajnë nga dhembje të kyçeve. Janë sidomos të dobishme tek gratë me ankesa të theksuara para ciklit mujor.

Visilife Health mund të kombinohet me sukses me produktet e tjera të Vitaslim, sikurse për një luftë më efektive me plakjen e përshtatshme është kombinimi me Vitaslim BEAUTY, kurse tek njerëzit me peshë mbi normën i mirë do të jetë kombinimi me Vitaslim LIGHT.