Mendimi i specialistit

Dr. Makgarita Vitkina, dietologe-endokrinologe

Efekti tejkalon pritjet

Ky është një produkt natyror i krijuar për të reduktuar peshën e trupit. Kombinimi unik i të dyja përbërset të provuara klinikisht për efektin  - РinnoThin dhe CLA ulin oreksin, kufizojnë pranimi i ushqimit dhe përshpejtojnë metabolizmin. Në këtë mënyrë kontribojnë për dobësimin e shpejtë dhe të lehtë në peshë. Vitaslim LIGHT është produkt nutrrikozmetik nga ekstrakte të lëngshme bimore, të përfshira në kapsula të tejdukshme. Në saj të kësaj formulë të lëngshme ata rezorbohen shpejt dhe lëshojnë përbërësit aktv РinnoThin dhe CLA në traktin e stomakut dhe zorrëve. Kapsulat janë transperante dhe japin mundësi vizuale për të par përbërjen.

Pranimi i Vitaslim LIGHT 30–40 minuta para ushqimit shtyp oreksin dhe siguron ndjenjën e ngopjes.  Kjo është për saj të РinnoThin që eliminon ndjenja e urisë dhe me këtë kufizohet pranimi i ushqimit dhe të kalorive të tepërta. Përbërja tjetër aktive CLA kufizon hyrja e yndaryve në qelizat yndyrore, stimulon degradimi i yndyrnave dhe transformimi i tyre në energji, zvogëlon lodhja, mban organizmin në gjendja rinore dhe i tonizuar. CLA forcon metabolizmin dhe në gjendje të qetë, madje gjatë gjumit.

I rekomandoj pacientave të mija përdorimi i këtij produktit unik sepse rezultati është djegia e yndyrnave të tupit dhe shkrirjen e qendrueshme të kilogramëve të tepërta sidomos në zonën e belit, kofshët dhe barkut. Vitaslim LIGHT lejon të ruani një figurë e formuar mirë për një periudhë të gjatë kohore. Produkti natyror është plotësisht i parrezikshëm dhe mund të përdoret për një kohë të pakufizuar, sikurse efekti tejkalon pritjet. Rekomandohet si njerëzve të shëndosha që përpiqen të mbajnë një formë e mirë fizike, ashtu dhe për njerëz me sëmundje shoqëruese.

Seria e produkteve Vitaslim është e përpunuar në mënyrë që të kombinohen me sukses njëri me tjetrin. Ata janë të përshtatshëm njëri me tjetrin dhe mund të plotësohen dhe të ndimojnë efektet e tyre njëri me tjetrin. Kombinimi i Vitaslim LIGHT që shtyp oreksin, me Vitaslim LINE që forcon fuqimisht metabolizmi sigurojnë uljen e peshës akom më shpejtë dhe në mënyrë më efikase.