Mendimi i specialistit

Dr. Nadja Tosheva,
specialiste dermatologe

Vitaslim BEAUTY – është produkti më efektiv

Vërtetësi e njohur është se lëkura dhe nënelementet e saj - qimet dhe thonjtë janë pasqyra e organeve të brendshme. Prandaj kur ata janë në gjendje shumë të mirë atëherë dhe organizmi është i shëndoshë.

Lëkura është organi më i madh të trupit të njeriut. Ajo është e vendosur vazhdimisht nën ndikimin e mjedisit të jashtëm – era, djelli, temperaturat e ulta dhe të larta. Gjithë kjo e dëmton seriozisht atë dhe nënelementet e saj. Shkaqe të tjera lëkura, flokët dhe thonjtë të humbasin pamjen e tyre të shëndosht dhe të freskët janë rritjen e moshës, pirja e duhanit, të ushqyerit në mënyrë jo të shëndetshme, marrja e disa ilaçeve etj. Të githë këto faktorë zvogëlojnë hidratimin dhe përkeqëson ushqimin e lëkurës, flokët dhe thonjtë.

Prandaj për të patur flokë të dendura dhe të bukura, lëkurë e shëndetshme dhe e njomë dhe thinjë të forta kemi nevojë për pranim shtesë të lëndeve që përmirësojnë strukturën e tyre. Produkt jashtëzakonisht efiktiv për të luftuar problemet e lëkurës, flokët dhe thonjtë është Vitaslim BEAUTY. Ai ka dy përparësi të dukshme që sigurojnë rezultate cilësore dhe të shpejta.

Vitaslim BEAUTY ka një përbërje unike e lëngshme që përfshin një kompleks të balansuar nga vajra bimore, vitamina dhe antioksidantë. Është ndërtuar tërësisht në bazën e produkteve natyrore – vaji i boragos, vaji i aguliçes së mbrëmjes, vaj gruri, vitaminat A dhe D3, selen dhe antioksidant. Të gjitha përbërsit janë me efekte klinikisht të sprovuar. Vitaslim BEAUTY ndihmon për përballimin e rënies së flokëve dhe zbokthi nëpërmjet forcimin e lidhjes midis lëkurës së kokës dhe rrënjës së flokut. Përmirëson strukturën e lëkurës duke iniciuar regenerimin e qelizave të reja të lëkurës. Rit hidratimin e lëkurës së kokës dhe siguron shëndetin dhe rritja normale e flokëve dhe e thohjve duke përmirësuar funkcionimin e keratin proteinave të kolagjenit.

Vitaslim BEAUTY është prodhuar nga Capsugel, Francë sipas teknologjis unuke Licaps® – përparësia e dytë e jashtëzakonshme të produktit. Licaps® lejon përdorimin dhe mbylljen e ekstrakteve të lëngshme në kapsula të forta të xhelatinës pa përpunim kimik dhe termik të lëndeve. Kjo garanton se përbërësit janë të freskëta dhe të pastëra, nuk përmbajnë PMG dhe rrit dukshëm efikasitetin e produktit. Ekzaminimet e ndryshme klinike provojnë se produktet të bazuara në formulën e lëngshme përvetësohen shumë herë më shpejt dhe në mënyrë më efikase në krahasim me format në pluhur si përshembull tabletat. Përvetësimi cilësor i përbërësve nga ana e vet garanton efikasitet të lartë të produktit dhe arritjen e rezultateve maksimalisht të mira. Falë Licaps® teknologjisë, të gjitha substancat në përbërje të Vitaslim BEAUTY janë me cilësi e ruajtur biologjikisht. Kjo përmirëson edhe më efektivitetin e tyre.

Duke pasur parasysh përbërjen e tij unik dhe teknologjia inovative për mbyllien, po vjen konkluzioni se Vitaslim BEAUTY ka përparësi serioze në krahasim me produktet e tjera në treg dhe qëndron në vendin e parë sipas cilësisë, veprimin e shpejtë dhe efikasitetit. Ai është mbështetës i çmueshëm të shëndetit dhe të bukurisë së lëkurës, flokëve dhe thonjve gjatë të gjitha sezonet. E rekomandoj kur ka probleme me dehidratimin edhe devitalizimin e lëkurës, flokët e dobësuara, rënia, zbokthi dhe në rast kur thonjtë çahen, janë të buta dhe thyhen leht.  Mendoj se është e nevojshme të pranohet dhe si profilaksi dhe mirëmbajtjen e shkëlqimit të flokëve, freskia e lëkurës dhe fortësën e thonjve. Vitaslim BEAUTY është i përshtatshëm si për gra ashtu dhe për burra.

Për arritjen e rezultateve të mira në luftën me plakjen, Vitaslim BEAUTY mund të kombinohet me pranimin e Vitaslim HEALTH. Veprimi i Vitaslim BEAUTY fuqizohet maksimalisht në kombinimin me Vitaslim VITAMINS që përmban kompleks i pasur multivitaminash.