Pyetje të shpeshta

A trashet nga Vitaslim BEAUTY?

Vitaslim BEAUTY përmban vajra natyrore bimore, vitamina dhe antioksidant. Përbërësit nuk ndikojnë as mbi peshën, as në oreksin.