Pyetje të shpeshta

A janë të përshtatshëm për burra?

Të gjitha produktet e markës Vitaslim janë të përshtatshëm si për gra ashtu dhe për burra.

Burrat janë me metabolizëm më intensiv në saj të cilit ata arrijnë rezultate më të shpejta në uljen e peshës në krahasim me grat.