Pyetje të shpeshta

A punon tek tullacët?

Vitaslim BEAUTY është produkt natyral që siguron shëndetin e flokëve, duke ushqyer dhe hidratuar rrënjat dhe lëkurën e kokës.

Na rast tullaci Vitaslim BEAUTY mund të jetë një mbështetje shtesë në mjekimin me medikamente të rekomanduar nga cpecialisti dermatolog.