Pyetje të shpeshta

A aplikohet tek alopecia?

Vitaslim BEAUTY është produkt natyral që siguron shëndetin e flokëve duke ushqyer dhe hidratuar rrënjat dhe lëkurën e kokës.

Në rast alopeci Vitaslim BEAUTY mund të jetë një mbështetje shtesë në mjekimin me medikamente të rekomanduar nga specialisti dermatolog.