Pyetje të shpeshta

Cili produkt duhet të zgjedhet?

Cilido produkt sulmon shkaqet e ndryshme që kanë çuar tek grumbullimin e kilogramëve. Zgjedhja e produktit të drejtë përfshihet në këtë të përcaktoni veprimi i të cilit i përshtatet mënyrës suaj të ushqyerit dhe të lëvizjes, në përditëshmërisë suaj dhe caket tuaja.

Nëse shpesh hani tepër dhe keni një oreks të fortë, por dhe keni një jetes me lëvizje të pakta, është e përshtatshme të zgjedhni produkt që kontrollon ushqimin dhe oreksin - Vitaslim LIGHT. Nëse ushqeheni normalisht dhe jeni fizikakisht aktivë por me gjithë atë keni mbipeshë rekomandohet të zgjedhni produkt që përmirëson metabolizmin - Vitaslim LINE. Nëse keni një aktivitet të lartë fizik dhe merreni me sport dhe kërkoni të jeni me një trup të derdhur dhe të gdhendur i përshtatshëm do të jetë produkti që përshpejton djegien e yndyrnave në trupin dhe kontribon për formimin dhe shtrëngimin e tij - Vitaslim FITNESS (100 % i pastër L-carnitine).

Produktet mund të kombinohen me qëllim punë komplekse për arritjen e rezultateve maksimalisht të mira.