Pyetje të shpeshta

A mund të pihen bashkë me ilaçe?

Produktet e Vitaslimit janë me origjin plotësisht e natyrshme dhe mund të kombinohen me medikamente. Nuk duken ndërveprime me ilaçet.

Studimet klinike kanë treguar se Visilife Health punon shumë mirë madje në pranim të kombinuar me statine.

Para së të ndërmereni me reduktimin e peshës së trupit njerëzit me sëmundje të rënda kronike, sikurse të tilla me sëmundje specifike metabolike është e dëshirueshme të konsultohen me specialist.