Pyetje të shpeshta

A mund të pihen nga gra të shtatzëna dhe grua që mban fëmijë në gji?

Rekomandohet
Gjatë shtatëzënisë dhe ushqimi i fëmijës në gji rekondohet pranimi i Visilife Health dhe Live Vitamins. Përbërsit e tyre ndihmojnë për zotërimin e deficitit të lëndeve të dobishme në organizmin e gruas dhe në këtë mënyrë kontribojnë për rritjen normale e embrionit të bebes dhe përforcon shëndetin e nënës.

Nuk rekomandohet
Gjatë shtatëzënisë dhe qshqimi i fëmijës në gji nuk rekondohet fillim të dobësimit në peshë. Zvogëlimin e peshës së trupit të gruas së shtatzënë mund të çojë në uljen e peshës së embrionit. E njejta është e vlefshme dhe për ato që mbajnë në gji, me qenë se bebja ushqehet nga qumështi i nënës përmbajtja e të cilit përfshin e gjitha që e ka hëngër nëna.