Pyetje të shpeshta

Akoma nuk ka efekt, ndoshta kam bërë diku ndonjë gabim?

Ndoshta nuk pini sasi të mjaftueshme lëngje dhe keni aktivitet të kufizuar fizik. Nëse nuk ka efekt i mjaftueshëm ëshë më mirë të kosultoheni me specialist që të përcaktojë nëse ka ndonjë sëmundje tjetër – endokrine apo metabolike që të pengojë në reduktimin e peshës.