Pyetje të shpeshta

A janë të përshtatshme për fëmijë dhe njerëz në moshë të thyer?

Produktet nga Vitaslim janë të përshtatshme për njerëz nga të gjitha moshët, sikurse para përdorimit të produkteve për humbje peshe nga fëmijë dhe adoleshentë duhet të konsultoheni me specialist endokrinoiogjist-dietolog.

Live Vitamins dhe Visilife Health janë një mbështetje e çmueshme për shëndetin, rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve.

Para përdorimit të produktit për dobësimin nga pesha e fëmijëve dhe adoleshentëve duhet të konsultoheni me specialist diete-endokrinolog.