Pyetje të shpeshta

A ka efekte të padëshiruara?

Të gjitha produktet nga Vitaslim janë plotësisht me origjinë natyrale. Veprimi i tyre është në përputhje me proceset natyrore në organizmin e njeriut dhe nuk kanë efekte anësore.