Pyetje të shpeshta

Kur po vijnë rezultatet me Vitaslim LIGHT?

Efekti i parë që vihet re në rast pranimi i regullt të Vitaslim LIGHT është dobësimi i oreksit. Kjo është e dukshme pas 3-4 ditët e para të javës. Si rrjedhim fillon djegia intensive të yndyrnave dhe ulja e peshës. Në këtë çast rekomandohet të fillojë një regjim ushqimor sepse Vitaslim LIGHT kontribon për mbajtjen e tij. Efekti do të forcohet nëse rritni aktivitatin fizik.

Për rezultate të qëndrueshme duhet të merren jo më par se 3 muaj. Për efikasitet më të madhë specialistët rekomandojnë të kombinohet me Vitaslim LINE.

E RËNDËSISHME: një njeri me peshë 80 kilogramë përshembull do të hombi më shpejtë 5 kg, sesa një tjetër që peshon 55 kg të uli të njejtën peshë.