Pyetje të shpeshta

Kur po vijnë rezultatet me Vitaslim LINE?

Vitaslim LINE djeg yndyrnat e grumbulluara kryesisht tek hanshi, kofshët dhe beli. Efekti i parë është mbushje me energji dhe përmirësimi i vitalitatin.
Rekomandohet të fillohet me një aktivitet më intensiv fizik.

Vitaslim LINE siguron një efekt të kohëzgajtur dhe mbajtja e një peshë të shëndetshme. Rekomandohet të pihet jo më pak se 3 muaj për të arritur një rezultat i qëndrueshëm.

Për një efikasitet më të lartë specialistët rekomandojnë të kombinohet me Vitaslim LIGHT ose Vitaslim FITNESS.