Pyetje të shpeshta

A duhet të ndiqni një dietë?

Nuk ka probleme të kombinoni pranimi i produkteve Vitaslim për humbje peshe me regjim ushqimor (regjimi ushqimor nuk do të thotë dietë).

Regjimi ushqimor përfshin të ushqyerit në mënyrë të drejtë dhe të balansuar, sipas rregullave për jetë të shëndetshme. Është mirë të hahen më shumë fryta dhe perime në formë të freskët të papërpunuara si salata ose të përpunuara vetëm në avull dhe në skarë.  Të kufizohen dhjamrat, të skuqurit dhe produktet e bukës nga mjell të bardhë.
Kufizim i produkteve të sheqerit po ashtu do të kontribojë për arritjen e rezultateve më të mira dhe më të shpejta. Eshtë e nevojshme të pihet më shumë ujë – për organizmat e të mushuarit afërsisht 2-3 litra në ditë. Kripa duhet të jetë në sasira të matura.

Zvogëlimin e ushqimeve të cilat trupi tuaj është mësur t`i marrë në sasira të bollshme dhe që duhet të bëhet në mënyrë të shkallëzuar.