Fillimi / Shëndeti / Imuniteti

Stres, pagjumësi, dhimbje koke

Live Vitamins

Live Vitamins

Kombinim për efekt maksimal

Për përforcim më efikas të trupit  >  +  Visilife Health

Visilife Health

Lodhje dhe këputje

Live Vitamins

Live Vitamins

Kombinim për efekt maksimal

Për më shumë aktivitet dhe energji  >  +  Vitaslim FITNESS

Vitaslim FITNESS

Të gjitha produktet e Vitaslimit mund të kombinohen midis tyreve
Kombinimet e rekomanduara janë me efektë të përforcuar të dobishëm