Fillimi / Shëndeti / Probleme të kyçeve

Dhimbje tek kyçet dhe artrit

Visilife Health

Visilife Health

Kombinim për efekt maksimal

Në rast dhimbje të kyçeve në saj të peshës së tepërt  >  +  Vitaslim LIGHT

Vitaslim LIGHT

Osteoporoza

Live Vitamins

Live Vitamins

Të gjitha produktet e Vitaslimit mund të kombinohen midis tyreve
Kombinimet e rekomanduara janë me efektë të përforcuar të dobishëm