Fillimi / Produktet / Live Vitamins

Përbërsit e gjallë + përvetsimi i plot = efekt maksimal

Vitaminat e gjallë Live Vitamins janë shumëfish më të forta nga vitaminat e zakonshmëm dhe japin një rezultat më të shpejtë. Kompleksi unikal prej multivitaminave formohet nga vitamina bioaktiv (“të gjalla”) dhe minerale në një mjedis natyror.

Live Vitamins është me një formulë e përmirsuar në të cilën lëndat e dobishme janë paraprakisht të tretura në një mjedis vajor. Kjo ruan fuqia natyrore e vitaminave dhe e mineraleve të paprekshme dhe përmirësojnë “punën” e tyre. Ato përvetësohen më mirë nga organizmi (teknologjia e patentuar Licaps® të Capsugel), që përforcon ede një herë efikasiteti i tyre.

Live Vitamins punon për funkcionimi i drejtë të të gjitha sistemeve dhe organeve tek organizmi i njerëiut.

Ftohjet, viruset dhe infeksionet

Live Vitamins rrit imunitetin dhe zvogëlojnë rrezikun nga ftohjet. Ai është burim për të gjitha lëndet e dobishme që janë të nevojshme për organizmin. Përmirëson qarkullimitn e gjakut tek gjymturat dhe zvogëlon ndjenjën e duarve dhe këmbave të ftohta. Ndihmon që fytyra të mos skuqet gjat ndryshimit të menjëhershëm të kohës.

Përmirëson funkcionimi i tiroidës dhe i trurit. Normalizon nivelet e sheqerit të gjakut dhe të hemoglobina. Forcon kockat dhe dhëmbët, lëkurën dhe thonjtë.

Stresi, pagjumsia dhe dhimbjet e kokës

Live Vitamins forcon sistemi imun i organizmit duke lehtesuar simptomet e stresit. Zvogëlon dhimbjet e kohës dhe forcon përqendrimit dhe proceset mendore. Përmirëson gjumin duke ndikuar mbi sistemit nervor. Kontribon në shëndetin e syve dhe përmirëson të shikuarit.

Lodhja dhe rraskapitja

Live Vitamins  rikthen bilancin e lëndeve të dobishme tek organizmi i njerëzve që vuajn nga lodhje dhe rraskapitje. Ata që meren me sport në mënyrë intenzive ndihen me dridhje muskulare më të vogla dhe janë më mirë pas trajnimi. Siguron më shumë energji dhe tonus.

Live Vitamins përforcojnë dukshëm  organizmin në problemet e stomakut-zorëve. Punon për zhvilimin e duhur të procesit të shtatzënësisë dhe përforcon shëndetin e nënës. Vepron me efikasitet në rritjen e fëmijëve.

Si pihen Live Vitamins?

Për të rriturit nga 1-2 kapsula në ditë. Tek fëmijët me moshë mbi 3 vjeç – 1 kapsul në ditë.

Kundërindikimet: Nuk duken. Nuk rekomandohen për persona me alergji ndaj produktet e peshkut (kapsula nga xhelatin peshku).

 

naturality