Lajme

Farmacistët rekomandojnë Vitaslim

Vitaslim LIGHT është produkti më i preferuari në Bullgari nga master-farmacistët për uljen e peshës. Kjo u bë e qartë nga një studim prestigjoz i zhvilluar gjatë kohës maj-qershor të vitit 2011 nga “Brand Farma” midis 1000 farmaci nga Bullgaria. Gjithsej 57 % nga ato e vendosën në vendin e parë midis akoma 13 marka tregtare konkuruese në kategorin “Produkte për humbjen e peshës”.

Rezultatet janë pas përpunimit të përgjigjeve në kartat e pyetësorit të plotësuara nga farmacistët. Në pyetësorin përfshihen pyetje për gjithsej 58 kategori.

Për të vlersuar markat master-farmacistët kanë patur parasysh përvojën e vet personale, besimi i tyre ndaj produktit (që do të thotë se sa i kanë rekomanduar klientëve të tyre), sikurse dhe informacioni kthim nga pacientat që e kanë përdorur.

Ky është studimi i parë nga këtij lloji. Qëllimi është të nxjerin në pahë markatë më të preferuara të shtesave ushqimore dhe produktet që shiten pa recetë mjekësore. Këta lloje studimesh kryhen në shumë vende evropiane në të cilat vepron Praktika e mirë farmaceutike.