Lajme

Vitaslim – marka N1 për vitin 2011

Gjatë vitit 2011 markat e mëdha kishin një shkak të serioz për festë. Në fund të tetorit përfaqesuesit e elitës së biznesit u mblodhën në një koktej me rastin e çmimeve prestigjoze vjetore “Markat më të mira” (Best Brand Awards).

Arritjet e fituesve ishin nënshtruar për vlerësim nga mbi 100 persona me famë botërore. Midis ata që ishin në pozita më të larta ishin bTV, Mercedes-Benz, Banka e Parë e Investimeve,  Radisson Blu, Vivacom, spitali „Тokuda” и etj.

Një gjallëri e papritur ndodhi kur u parqit marka №1 të kategorisë “Shëndet dhe bukuri” - Vitaslim. Kjo u shkaktua nga paraqitja e papritur e “vajzës së art” të gjimnastikës ritmike bullgarja Simona Pejçeva. Ajo u ngjt në skenë dhe morri rolin e kryesores. Kampionia botërore raferoi për përvojën e vet me produkti më i ri të markës Vitaslim VITAMINS. Simona tregoi të gjithave një kuti bojë portokali me fjalët “Akoma kur mësova për ato më rrëmbyën me cilësin e tyre. Si sportiste kam provuar shumë produkte të tilla për vetëm me Vitaslim VITAMINS ndieva  me të vërtet efektin. Ndihem me gjallëri dhe e plotësuar me energji. Me të vërtet Vitaslim VITAMINS janë vitaminat e mija!”

Ky prezantim i papritur të Simonës nxiti komentin dhe të një e kryesoreve – “Shum interesante unë me siguri do ta provojë”. Interesi ndaj produktit të ri u shpërnda dhe midis vizitorëve të tjerë në festimin. Midis tyre ishin shumë persona me famë, aktorë shumë bukuroshe të njohura, fituese në konkurse të ndryshme të bukurisë. Një nga ato – “Miss Bullgari 2011” Veneta Harizanova e dorëzoi çmimin Vitaslimit.