Fillimi / Produktet / Vitaslim LIGHT

Përbërës natyror
me efekt të jashtëzakonshëm

PinnoThin™ është vaj bimor i nxjerë nga bërthamat e Pishës Koreane (Korean pine). Ai është i pasur me acide yndyrore polijotëngopura zinxhirëgjata dhe të acidit yndyror pinolen specifik. Një varg studimesh klinike konfirmojnë efikasiteti e kësaj përbërje plotësisht natyrore që styp oreksin  dhe krijon ndjenja e ngopjes. Gjatë ekzaminimet u konstatua ulje e dukshme të dëshirës për konsumim të ushqimit, pas 30-40 minuta nga pranimi. Në këtë mënyrë PinnoThin™ zvogëlon shum ndjenja e urisë, kontribon për kufizimin e të ushqyeriz dhe nga këtu më pak kilogram të tepërt.

CLA (acid linoleik e konjugiruar) ndihmon reduktimin efikas të peshës duke ndaluar procesi i depozitimit dhe i akumulimit të yvdyrnave tek organizmi. Stimulon djegja e yndyrnave të grumbulluara deri tashmë tek muskujt, duke siguruar në këtë mënyrë energji. Si rezultat të kësaj nxit djegja e yndyrnave të trupit dhe tret në mënyrë të qëndrueshme kilogramët e tepërt. Punon me efikasitet në zonën e hanshit, kofshët dhe barkut. Përshpejton proceset e djegjes gjatë natës që kontribon për reduktimin aktiv të peshës, madje gjatë gjumit.

PËRBËRJA


SASIJA
në 1 kapsulë

Vaj nga pishë koreane
(PinnoThin™, Pinus koriensis seed oil)
   250 mg
Acid linoleik i konjugiruar
(Conjugated linoleic acid, CLA)
   250 mg
Lëndë ndihmëse: antioksidant – tokoferol (Е306)