Fillimi / Produktet / Vitaslim LINE

Humbje peshe në mënyrë të shëndetshme me anë të natyrës

CLA ( Acid linoli e konjuguar) është përbërëse me efekt i provurar klinikisht mbi reduktimin e peshës. Ndalon procesin e depozitimit dhe akumulimit e yndyrnave tek organizmi. Stimulon djegja e yndyrnave të akumuluara  në muskuj duke siguruar në këtë mënyrë energji. Si rezultat të kësaj stimulohet djegija  e yndyrnave të trupit dhe tretja e përhershme të kilogramëve të tepërta. Efikasiteti është i madh sidomos në vendin e hanshit, kofshët dhe barkut. Përshpejton proceset e djegjes dhe gjatë natës, që kontribon për reduktimin aktiv të peshës madje gjatë gjumit. Ka dhe njkë varg efektesh të dobishme për shëndetin: zvogëlimin e indës yndyrore në zonën e barkut, ruajtje në kufijt shëndetësore të kolesterolit, triglyceridet dhe sheqerit të gjakut, përmorëson mbrojtja nga ana e sistemit imun.

Kromi është një mikroelement që ndihmon rritjen e metabolizmit të sheqernave dhe për veprimin dhe efikasitetin e insulinës tek organizmi. Ai mbështet metabolizmin e karbohidrateve, yndyrnave dhe proteinave. Është klinikisht e provuar se kromi ruan në normë treguesit e sheqerit të gjakut, lipidet dhe të kolosterolit. Ndihmon për reduktimin e indës yndyrore dhe kthimin e saj në masë të muskujve.

Ekstrati prej çaji jeshil është i pasur me substanca biologjikisht aktive që përshpejtojn tretjen e yndyrnave dhe kontribon për djegjen më të shpejt dhe degradimin në mëlçin e zezë. Tregon dhe efikasitet të lartë në reduktimin e peshës dhe zvogëlimin e rrethimit të belit (dobësimin në peshë). Punon nëpërmjet zvogëlimin e rritjes së qëlizave yndyrore. Ka ndikim mbi peshën e trupit duke reduktuar yndyrnat me përmirësimin e metabolizmit të tyre dhe oksidimi.

Ekstrati nga guarana (shkurë përherë e gjelbër në Amerikën e Jugut) përmban nj lënd speciale në formën e kafeinës që nis lirimin e shpejtë e energjsë në organizmin e njeriut. Përmirëson proceset metabolike tek organizmi dhe lirimin e energjisë së ngrohjes. Janë në dispozicion prova serioze shkencore për efikasitetin e guaranës mbi reduktimin e peshës, sikurse për mbajtjen e peshës së shëndetshme pa kilograme të tepërta. Tregon veprim  të dobishëm në shumë drejtime, duke stimuluar veprimi mendor, zvogëlon lodhjen dhe mbajtjen e vitalitetit dhe gjendjen rinore.

 

 

PËRBËRJA


PËRMBAJTJA NË 1 kapsulë

Acid linol i konyuginiruar
(CLA/Conjugated Linoleic Acid)
  305 mg
Ekstrat prej çajit jeshil (Camellia sinensis extract)   100 mg
Ekstrat prej guaranës (Guarana Extr.)   50 mg
Kromi (si Chromium (III) Chloride)   25 µg
Lënde ndihmëse: dyllë i bardhë bletash, lecitin soje, glyceride dhe acide yndyrore (Е471)