Fillimi / Produktet / Vitaslim FITNESS

L-carnitina më e pastër

L-carnitina në Vitaslim FITNESS prodhohet nga firma zvicërane Lonza – prodhuesi më i respektuar të L-carnitinës 100 % e pastër (Vitaslim FITNESS nuk përmban D-carnitine). Logoja Carnipure™ është garanci për origjina dhe të cilësisë pa kompromise të produktit që ofrohet.

L-carnitina stimulon djegia e yndyrnave madje pa stërvitje dhe kontribon për reduktimin efektiv dhe kontrollimin e peshës. Pas djegies L-carnitina transporton dhe nxjer jashtë lëndet mbeturina jashtë qelizës. Nga yndyrnat e djegura sigurohet energji për trupin.

L-carnitina rrit qëndrueshmërin e muskujve dhe shmang lodhjen. Kjo është veçanarisht e çmueshme në rast ngarkesa fizike dhe sport. Në mënyrë e provuar dhe efikase siguron energji për veprimin e qelizave të sistemit imun dhe për punën e zemrës. Rekomandohet gjatë shtatëzënisë dhe mbajtje në gji të fëmijës, sikurse dhe për njerëz të moshuar dhe vegjetarian.

PËRBËRJA SASIA
në 1 kapsulë
L-carnitin (L-carnitine, Carnipure™)   300 mg
Lënde ndihmëse: glicerol, hipromeloza, ujë, maltodekstrin  

Carnipure logo