Fillimi / Produktet / Visilife Health

Produkti omega-3 është ekologjikisht i pastër

Vaji nga krill (krill oil) është nxjer nga karkaleca antarktik që ndodhen në thellësi të detit, të quajtura krill (Krill). Kjo garanton se nuk janë të ndotura me toksina, pesticide, zhivë dhe metale të tjera të rënda. Krill oili është burim i pasur të omega-3 acide esenciale yndyrore, sidomos të EPA acidit (ejkozapentaeon) dhe të DHA acidit (dokozaheksan), sikurse dhe antioksidanti i fuqishëm i vitaminës A, vitaminës E, vitaminës B4 (holin) dhe biflavonoidet. DHA siguron funkcionimi normal të retinës së syve. Ai është pjesë përbërse e rëndësishme të membranave të qelizave të strukturave të trurit dhe pranimi i tij ndikon pozitivisht në vepimin neuropsikik dhe ekuilibrit, mbështet kujtesën. EPA ka një ndikim direkt në mbajien e niveleve të triglicerideve dhe të kolesterolit në kufijt normale. Merr pjesë në rregillimin e aktivitetit të zemrës dhe ndihmon funkcionet antiinflamore të qelizave. Antaksantini ndihmon për zvogëlimin e ndjenës së lodhjes dhe dobësisë, mbështet gjendjen shpirtërore të mirë dhe koncentrimin.

PËRBËRJA

SASIA
në 1 kapsulë

Vji nga krill (Superba™ Krill Oil (KO)

  500 mg

Në 2 kapsula Visilife Health – dozë mbajtëse për pranim i zgjatur, përmbajnë:

Gjithsej Omega-3 acide yndyrore   300 mg
  Acid ejkozapentaen (EPA)    150 mg
  Acid dokozaheksaen (DHA)    90 mg
Gjithsej Omega-6 acide yndyrore   20 mg
Gjithsej fosfolipide   400 mg
  Fosfoatodiholin      320 mg
  Fosfatodilserin      4–8 mg
 Fosfolipide të tjera   72–76 mg
Acide yndyrore Omega-9   100 mg
Antaksantin (antioksidant)   1,25 mg

Pa përmbajtje e metaleve të rënda, dioksine, pesticide, transyndyrna dhe konservues.