Konsumatorët

Dhimbjet tek këmbët u zhdukën

Me qenë se gjatë muajt e dimrit u shëndosha dhe kapa kilogramët që kurr nuk i kam patur, natyrisht vendosa se duhet t’i heq. Punoj 10-11 orë në ditë dhe trashja më pengonte. Filluan dhimbje tek këmbët, lodhje dhe si rezultat nuk mundesha të kryej punën time mirë.

Sigurisht 62 kg për disa nuk janë shumë, por për mua ishin. Hyra në sitin e Vitaslim dhe i pashë me vëmendje të gjitha produktet që ofroheshin me kjo markë. Dhe më përpara kisha dëgjuar për ata – kryesisht nga Interneti ose më shumë në Facebook. Llogarita se për ngarkesën fizike që ushtroj gjatë ditës për mua do të ishte e përshtatshme Vitaslim FITNESS, por për moshën time që kam do të jetë Visilife Health.

Piva 2 pako me Vitaslim FITNESS dhe 1 pako Visilife Health. Nuk e pi asnjë nga produktet nga një muaj por vazhdoj të dobësohem nga pesha. Tashmë jamë 55 kg dhimbjet tek këmbët filluan të kalojnë akoma në javën e parë nga që fillova ta pi dhe u ndjeva më e fort edhe e plotësuar me energji.

Jamë mirënjohëse se i gjeta këto produkte për veten dhe shpresohem se dhe gra të tjera të ndihen si ndihem unë – e bukur, e re, e shëndetshme dhe me energji.

Rumjana Hristova, 48 vjeçe, i. Hios, Greqi