Konsumatorët

U rregullova me shëndetin

Përshëndetje,
Përdorja Visilife Health që e fitova nga një lojë në Facebook. Ky produkt është për probleme me kyçet dhe kolesteroli i lartë, por edhe unë i kisha këto probleme. Dhurata erdhi tek njeriu i duhur. Kolesteroli e kisha 7,4 që është me dy njësi mbi normën.

Fillov të pi Visilife Health, por morra dhe Vitaslim LIGHT për ulja e peshës. Ju e dini se pesha ngarkon seriozisht kockat.

Është e mahnitshme se me këtë kombinim zgjidha shumë probleme. Me rrezik të tingullojë e pabesueshme por kolesterolin e kam afërsisht në kufijt normale! Në saj të Visilife Health kolesteroli u ul me një njësi dhe tashmë është 6,5. Dhe dhimbjet tek kyçet u zhdukën – është e mrekullueshme të mos kesh dhimbje në gjunjët. Rezultatet e larta arrita  dhe me Vitaslim LIGHT – vetëm për 1 muaj kam arritur të zbres 3,5 kg. dhe kjo pa dieta të rrepta.

Vazhdoj t’i marrë të dyja produktet sepse shëndeti është më i rëndësishëm për mua.

Natalija Ivanova, 50 vjeçe, Plleven, Bullgari