Konsumatorët

Ula kolesterolin pa ilaçe

Përshëndetje,
po përdor produkti Visilife Health nga një muaj sipas skemës – dy javët e para 2x2 kapsula dhe pas kësaj 2x1 kapsulë në ditë. Jamë i detyruar ta marrë për shkak të kolesterolit të lartë dhe presioni i lartë të gjakut që tek mua është 130/80 dhe 140/80.

Për herë të parë kardiologu tim më propozoi të filloj me diçka të re e natyrore duke më rekomanduar pikërisht Visilife Health. Reagimi tim i parë ishte “hë, akoma një produkt që nuk punon, por mbështetet vetëm në reklama”. Nga ana tjetër mora kurajo se gjthëatë kisha një farë shans të normalizojë kolesterolin tim pa ilaçe.

Pas marrja e tij gjatë një muaji i përsërita dhe një herë analizat. A e përfyturoni sa u gëzova rezultateve: HDL kolesteroli, ose “i miri” ishte u ngritur nga 1,08 në 1,26, kurse LDL, “i keqi” u ulur nga 5,3 në 4,6, kurse kolestiroli i përgjithshëm nga 8,75 tashmë ishte 6,48. i thash vetes: “më në fund diçka që me të vërtet ndihmon”. Ky është shkaku të vazhdoj ta përdor. Më e rëndësishmja është se në saj të Visilife Health nuk kam nevojë të marrë ilaçe për uljen e kolesterolit si për shembull statine që po të filloshë t’i marrësh mbeten për tërë jetën.

Dhe në përfundim do të them: Efekt ka me të vërtet! Dhe presioni i gjakut m’u normalizua në 120/80.
Përshëndetjet e mia!

Martin Ivanov, 24 vjeç, Sofje, Bullgari