Konsumatorët

Zbrita presioni i gjakut në 115/75

Isha me presion të lartë të gjakut (135/95) dhe duhej çdo ditë të pi medikamente për ta ulur. Gjatë muaji shkurt vendosa të mësoj për llojet e hipertonisë. Interesohesha nëse mundet me produkte natyrore të arrij nivele të arësyeshme të presionit të gjakut. Duke këruar në Internet u ndesha me faktin se për këtë qëllim ndihmon omega-3 acidet yndyrore. Pashë se shumë firma ofrojnë omega-3 produkte me cilësi dhe çmime të ndryshme. Por unë e çmoj shëndetin tim dhe prandaj i zgjedh në mënyrë precize ushqimin dhe e gjtha që pranoj. Lexova shumë dhe gjithë tregonte se vaji nga kril është omega-3 produkti më i miri në treg. Prandaj zgjedha Visilife Health.

Në fillim isha një skeptik i matur dhe nuk prisnja rezultate. Në parim jamë pirës i duhanit dhe në kohë pas kohe pija dhe alkool. Prandaj mendoja se vështirë do të arrihet diçka. E porosita dhe fillova ta pi afërsisht sipas udhëzimeve në paketimin. Në muajin e parë në mëngjes bashkë me ushqimin merrja 2 kapsula, kurse gjatë muaji i dytë deri më sot (4,5 muaj më vonë) nga 1 kapsulë në ditë. Menjëherë ndalova të pi të gjitha produktet e tjera që përdorja më përpara.

Rezultatet u sgfaqën rreth mesit të muajit të tretë dhe t’ju them të vërtetën mbeta i befasuar për bukuri.  Nga atëhere presioni tim i gjakut është 115/75. I besova vështirë por faktet ishin në evidencë. Më tutje nuk kam ndërmend të pi asgjë tjetër përveç Visilife Health. Ndihem në mënyrë të shkëlqyer dhe jamë në një kndicion absolut. E rkomandova Visilife Health dhe miqave të mi dhe jamë i bindur dhe se tek ata do të ketë i njejti efekt si tek mua.

Uroj sukses të gjithave që zgjedin këtë produkt të vërtet i pazëvendësueshëm.

Ivajllo Jordanov, 39 vjeç, Blagoevgrad, Bullgari