Konsumatorët

Kolesteroli tashmë e kam në normë

Para 2-3 muaj lexova për produktin Visilife Health. U intrigova shumë se ishte produkt natyror nga shumë të tjera që ishin në treg dhe vendosa ta provoj. Para se të filloj ta pi bëra një test vetvetes për vlerat e kolesterolit dhe trigliceridet. Kolesteroli e kisha në kufirin e sipër të normës kurse trigleciridet me një njësi mbi normën. Presionin e gjakut e kisha 90/140.

Merrja produktin sipas skemës së përshkruar, me shumë dyshime dhe paragjykime se nuk do të ketë efekt. Prandaj akoma pas 20 ditë bëra analiza kontrolluese të gjakut. Për befasi pashë se treguesit të kolesterolit dhe trigliceridet janë ndryshuar. Kjo më bëri ambicioz të vazhdoj  të pi Visilife Health me një dozë mbajtëse me 1 kapsulë në ditë. Pas akoma 20 ditë analiza e tretë tregojë se kolesteroli dhe trigleceridet janë tashmë në normë. Akoma më përshtypëse është se dhe presioni i gjakut ishte në normë – tashmë lëvizte nga 70/110 deri 80/120.

Në këtë çast jamë me 1 kapsulë në ditë dhe ndihem në formë superiore. Rekomandoj produktin të gjithave me probleme të ngjajshme si të mijat.

Dr. Ivan Stojnov, 53 vleç, Zllatica, Bullgari