Konsumatorët

Më e dobët nga pesha dhe më me energji

Asnjë grua nuk dëshiron kilet e tepërta mbi trupin e vet. Kurse unë pas se u bëra shtatzënë hipa mjaftë kile në çdo vënd. Kur linda trupin e kisha akoma më i paformuar. Ndihesha e lodhur, nuk kisha fare energji tek veten. Ishte vështir ta fshehja se e shikonja veten si tullumbac që do të plaste. Madje nuk dilnja të shëtisë fëmijën – kisha turp nga pamjen time.

Gjatë verës vendosa më në fund të veproj në lidhje me këtë problem. Lexova me hollësi infirmacioni në sitin e Vitaslimit, shkrova dhe në faqen e tyre në Facebook. Pas të gjthat konsultimet zgjedha Vitaslim FITNESS për fillimin e luftës. Porosita 1 paketim nga intenet dyqanin e Vitaslimit. akoma javën e parë ndjeva se vepron pikërisht si është përshkruar në udhëzimet. U ndjeva e karikuar me energji që më ndihmoi të përballohem me të gjizhat gjëra në shtëpi, madje punën e rënd fizike.

Piva gjithsej 3 paketime Vitaslim FITNESS dhe zbrita me 13 kg. Kjo u ndodhë në kurnizën e 3 muaj. Piva në mëngjes dhe në drekë nga 1 kapsulë pas ushqimit dhe një para ushtrimet. Kam fëmijë e vogël dhe më vien të vrapoj mjaft – të paktën 2 km në ditë. Piva Vitaslim FITNESS me këtë skemë gjatë 2 javë dhe pas kësaj bëra një pushim nga 2 javë dhe pastaj përsëri fillova t’i pi. Dhe kështu deri rezultati i dëshiruar. Vitaslim FITNESS u tregua mrekulia time!

Ljudmila Atanasova, 23 vjeçe, f.Lleshnica, Bullgari

Për kontakte në Facebook: http://www.facebook.com/ludmila.atanasova