Konsumatorët

Përsëri kam gjallëri dhe energji

Historia tlme me Vitaslim filloi kur më hoqën nga puna. U bënë 5 muaj që jam në shtëpi dhe akumulova 6 kg, që filluan të më rëndojnë. Përveç kësaj kam fëmijë në 4 vjeç е gjysmë dhe u deformova në zonën e barkut.

Mësova për Vitaslim FITNESS nga reklamat tlevizive. Vendosa ta blej edhe pse isha pa punë, sepse nuk ndjehesha mirë brenda trupin e vet. Në farmacin më të afërt e kishin.

Fillova ta përdor produktin dhe çdo mëngjes herët shkoja me një miqe të vrapojmë 1 orë. Për 20 ditë u dobësova nga pesha me 3 kg, sikurse nuk u kufizohesha nga ushqimi. Haj gjithçka dhe arrij rezultatet e dashiruara. Kjo është mrekulli! Midis të tjerash me Vitaslim FITNESS ndjehem me gjallëri, ula peshën, kam fuqi të përballohem me të gjitha dhe më shumë me detyrimet në shtëpi dhe fëmijën.

Desisllava Dimitrova, 28 vjeçe, Slliven, Bullgari

Për kontakte në Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1067786117