Konsumatorët

Tashmë kam një trup harmonik

Nga më kujtohet gjihmonë jam marrë me sport. Prandaj kohë pas kohe po marr shtesa ushqimore. Kam provuar çfarëdo që ka dal në treg nga elkarnitinet (L-carnitine). Shumica e L-carnitinet nuk kanë efektin për të cilin insistojnë dmth nuk i pastrojnë yndyrnat në mënyrë efertive.

Në Internet pashë reklama e një produktit të ri që përmban ultra të pastër L-carnitine – Vitaslim FITNESS. Akoma para një viti kisha dëgjuar për markën Vitaslim por asnjëherë nuk kam përdorur produktin e tyre. Vendosa të provoj Vitaslim FITNESS.

Nga 3 muaj e marr sipas skemës që është dhënë në udhëzimin. Gjatë kësaj kohe bëj rregullisht sport me xhoging dhe yoga. Shikoj se me të vërtet ka një efekt të paimagjinueshëm. Rezultatet janë një trup i shtrënguar dhe harmonik – pastron në mënyrë perfekte dhe formon muskujt.

Tani jam në një pushim dyjavor dhe pas kësaj do të vazhdoj. Për mua Vitaslim FITNESS është i paimagjinueshëm. E provoni edhe ju për t’u bindur në vetit e tij.

Ellena Petakova, 33 vjeçe, Bansko, Bullgari

Për kontakte në Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1221551267