Konsumatorët

Lëkurën e kam si të një bebeje

Problemi im ishte nga një natyrë më të ndryshme. Nga disa muaj isha në depresion dhe pothuajse nuk u ushqeja, kurse organizmi im filloj të dobësohet. Për sistemin e imunitetit të mos bëhet fjalë! Peshoja 48 kg me një lartësi të trupit 170 cm. Tmerr! Në shtim të kësaj flokët filloan të bien shumë. Nga i yndyrshëm ai u bë i thatë dhe i brisht. Kurse lëkura e kisha si bojë hiri dhe kishte një pamje të pashëndetshme. Gjthsesi ...

Merrja Vitaslim BEAUTY me këmbngulje. Pako, pas paro ... Ndoshta pas 20 ditë fillova të ndjej përmirësim të gjendjes time. Kjo më bëri me më me inat të vazhdoj përpara. E mira ishte se dhe çmimi ishte i arsyeshëm.

Nga atëhere kaluan disa muaj dhe nuk kam më probleme me lëkurën dhe flokët. (Lavdi Zotit!). Megjithatë vazhdij të përdor Vitaslim BEAUTY rregullisht, kështu për gjallëri. Thjesht jam e bindur se ai më shpëtoi shëndetin dhe para të gjithash vetbesimin tek veten. Çfarë është një grua pa lëkurë dhe flokë të bukura?

PS. Përsëri jamë 48 kg dhe deprsioni kohë pas kohe e kam, por shkoj gjatë rrugës me kokëlart duke tundur me krenari flokët bionde sepse ata janë të shkëlqyeshme dhe të forta, kurse lëkurën e kam si të një bebeje. Pëlqehem!

Veska Traillova, 38 vjeçe, Haskovo, Bullgari

Për kontakte në Facebook:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000159302915