Konsumatorët

Ringjalla flokët vetëm për një muaj

Nga shumë procedurat në të cilat i kisha nënshtrur flokët e mija gjatë 10 vitet e fundit më në fund mbeta pothuajse pa flokë. Në përpjekjen të dukem më mirë isha bionde, pastaj gështenje, tani i kam flokët të zeza. Isha me flokë të përdredhura, pastaj të krehura ... dhe nuk e di çfarë akoma. Nga gjthë kjo flokët i kisha si “të vdekura”, deri sa nuk provova Vitaslim BEAUTY.

 

U bë rastësisht. E bleva gabimisht në vend të një produktit të shtrenjtë për flokë të trajtuara. Pasi lexova përmbajtjen e fletëpalosjes u binda se produkti ishte plotësisht i natyrshëm dhe fillova ta pi. Me qenë se e kisha marr me para, të paktën ta përdor. Isha mjaft skeptike.

 

Pas një muaj flokët praktikish ndaluan të bien, u bën më të gjalla, u rikthehu shkëlqimin e tyre dhe filloi përsëri të rritet. Prandaj përsërita këtë me akoma 2 pako me nga 50 kapsula.

 

E rekomandoj kush e ka problemin tim thjesht ta provojë. Tani unë përsëri ndjenem mirë, me vetbesim të lart dhe flokët i kam të gjalla. Dhe sa skeptike e madhe të jem, tani besoj se në tregun ka dhe gjera të mira.

 

Ljudmilla Coneva, 34 vjeçe, Sofje, Bullgari

 

Për kontakte në Facebook:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000919070264