Konsumatorët

Rënia e flokëve ndaloi

Kisha problem serioz me humbjen e fiokëve dhe provova një varg produkte në lidhje me këtë. Pa ndonjë sukses të veçant. Mësova rastësisht për Vitaslim BEAUTY nga Facebook, deri sa shikoja profilin e miqes time. Ajo kishte përdorur produkte nga kjo markë dhe ishte e kënaqur.

 

Vendosa ta provoj këtë produkt. E kombinova me maskën për ushqim dhe kompleks vitaminash për toning. Rezultati ishte pothuajse të çastit – rënia e flokëve ndaloi. Thjesht kishte një ndryshim tek flokët e mi.

 

Jam i kënaqur pafund nga Vitaslim BEAUTY dhe me gjithë zemrën mund ta rekomandoj të gjithave që kanë një problem të ngjajshëm. Kuptohet se ka një vonim por efekti lshtë i padiskutueshëm.

 

Daniel Nikollov, 27 vjeç, Burgas, Bullgari

 

Për kontakte në Facebook: http://www.facebook.com/daniel.nikolov15