Konsumatorët

Flokët e mi nuk bien

Për produktet e markës Vitaslim mësova nga Facebook. U bëra tifoze nga faqja e tij, kurse atje publikohen përshkrime të hollësishme për çdo nga produktet.

Kisha problem me flokët e mi – të hollë, të brisht dhe të rënueshme dhe me lëkurën – pas shumë probleme shëndetësore u dukën rrudhët e para. Prandaj shumë më tërhoqën interesin matrialet për Vitaslim BEAUTY. Madje telefonova në telefonin e treguar për kontakte. Atje më shpjeguan me hollësi si ta përdor.

Pas marrjes së kapsulaëve gjatë 1 muaj, rezultati ishte i dukshëm. Flokët ndaluan të bien dhe filluan të rriten më shpejt. Lëkura ime dukshëm ka një pamje më të mirë.

Jamë në qartësi se këto janë simptomet e para dhe se Vitaslim BEAUTY punon. Prandaj jam me padurim të kalojnë 3 muaj që të gëzohem pamjes sime e dëshiruar. Tani kam porositur 3 pako që më nevojiten për muajin e ardhshëm dhe vzhdoj me vrull më tutje.

Neli Kostova, 48 vjeçe, Gorna Orjahovica, Bullgari

Për kontakte në Facebook:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000524476263